02 277 5555 info@mogo.mk

Понеделник - Сабота 9:00-19:00

Service centers

Автомобилски кредити од Мого Авто Кредит

  • Кога посакувате да го возите Вашиот омилен автомобил, а немате трпение да чекате со месеци за да го поседувате
  • Кога посакувате да го возите Вашиот омилен автомобил, а немате трпение да чекате со месеци за да го поседувате
Why us image

Зошто Мого?

Брзо одобрување до 30 минути: По завршување на процедурата, парите ги добивате истиот ден
Грижа за своите клиенти: Без непотребни турканици и шалтери, целиот процес се одвива онлајн
Прилагодување на вашите потреби: Добивате кредит без жиранти и без дополнителни оптоварувања
Обезбедувањето документи е наша работа: Доколку треба да доставите дополнителен документ, ќе бидете известени
Сами ги одбирате условите: Со помош на онлајн калкулаторот, лесно може да се пресмета начинот на отплата
Европски начин на работа: Проценката на возилата се врши според проверен европски систем

За кои производи на Mogo сте заинтересирани?

Авто Кредит

Доколку Ви е потребен брз автомобилски кредит, но од која било причина не сакате да работите со банките или истите одбиваат да Ви помогнат, МОГО е тука за Вас. Целосната документација се поднесува онлаjн и не е потребно да чекате со часови на банкарските шалтери. Можете да побарате до 1,000,000 денари со отплата до 84 рати. Понудата е достапна за купување половни возила на рати. Сè што треба да сторите е да го одберете вашиот омилен автомобил и да одберете сума и број на рати во нашиот онлајн калкулатор. Јавете се на нашиот телефон секој работен ден од 9 до 19 часот или сабота од 9 до 14 часот и добијте повеќе информации за условите за користење на кредитот. Слободно поминете во некоја од нашите канцеларии во Скопје или другите градови.

Кредит со залог

Добијте кредит до еден милион денари само со лична карта. Доколку се потребни какви било останати документи, ќе ги побараме дополнително. Ако Ви треба брза позајмица без да чекате одобрување со денови, ова е вистинскиот начин. Ние го разгледуваме вашето барање и Ви испраќаме одговор за најмногу 30 минути. Аплицирањето се прави целосно преку интернет. Доколку системот го прифати вашето барање, пристапуваме кон проценка на возилото кое го обезбедувате како залог. Добијте убедливо најбрз кредит што постои во земјата. Проценката и исплатата се вршат истиот ден, а автомобилот под залог продолжувате да го возите како и вообичаено. Доколку имате кола на ваше име, имате наполнето 21 година и имате валидна лична карта, можете да побарате кредит од МОГО и да го враќате до 84 месеци.